Vintage, nördigt och femtiotal från Retrolicious

Retrolicious vintage retro 50-tals kläder nördigt nörd

Nördigt i form av en knytblus med kemiflaskor, härligt ljusblå swing-kjol och slutligen en fin båtringad topp.  Nu har vi fått in lite nytt från amerikanska Retrolicious.

Vi kan inte få nog av Retrolicious, vi älskar hur alla plaggen är så fina i kvalitén och dessutom lekfullheten i designen. Nördigt, retro eller bara kitch. Det är upp till dig vad du gillar. Alla  är som vanligt gjorda i USA

Retrolicious Mad science vintage knytblus
Retrolicious Mad science vintage knytblus

Den här knytblusen är verkligen en topp för retro-älskaren. Tillverkad i skön bomull, figursydd i 50-tals stil med insnitt för bästa passform och underbar stor rosett. Den här knytblusen har dessutom verkligen allt och till och med en dragkedja i sidan för bekvämlighets skull.
Det roliga mönstret med färgglada kemiflaskor och provrör är perfekt för dig som gillar att sticka ut. Eller du kanske helt enkelt har fastnat för allt som är nördigt eller bara älskar vetenskap och kemi? Vi har fått in den i storlekarna XS-XXL.

Retrolocious Retro svart båtringad 50-tals topp

Retrolicious Retro svart båtringad 50-tals topp

Alla behöver vi en off eller on-shoulder topp, speciellt en i klassiskt svart och i superskönt följsamt material. Som den här från Retrolicious. Så klassisk och så fin. Absolut en ny favorit hos oss. Den här retro-toppen finns dessutom i storlek XS-XXL hos oss. Den är väldigt stretchig så är du osäker, gå ner en storlek i toppen.

Retrolicious Charlotte ljusblå vintage kjol

Charlotte ljusblå vintage kjol

Drömmig och härlig himmelsblå kjol i så fin swingmodell och med riktigt djupa fickor, perfekt för dig som vill ha plånboken med eller nycklar utan att behöva släpa på en väska. Njut av en picknick i naturen på vårkanten eller varför inte på med ett par sköna strumpbyxor på vintern så är du redo. Den här är verkligen så himla praktisk och dessutom så himla fin. Den här kjolen är lite större i storlekarna normalt är så gå gärna ner en storlek om du är osäker på vad du ska välja. Charlotte finns i storlek XS-XXL.

 

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Rulla till toppen