Vintage linnebyxor och byxkjol – våren är här!

Miss Candyfloss Harper Gia vintage emerald palazzobyxor linnebyxor

Vårens nyheter från Miss Candyfloss är här. Nu har vi fått in vintage-inspirerade linnebyxor och byxkjol i linnemix från Miss Candyfloss i härliga färger.

Dessutom har vi fått både nyheter och påfyllning av våra populära strumpbyxor från What Katie Did. Så missa inte att spana in våra underkläder.

MISS CANDYFLOSS Harper-Gia vintage palazzobyxor

MISS CANDYFLOSS Harper-Gia vintage palazzobyxor

Underbara palazzobyxor i linnemix, så glamourösa och så snygga i sin smaragdgröna (Emerald) färg. De här linnebyxorna är perfekta både till vardags och när du vill klä upp dig. Gjorda i härlig linnemix för bästa komfort, dessutom har de fickor. Väldigt 30- och 40-tals inspirerade. Vi älskar verkligen dem. De är väldigt limiterade så passa på att köpa innan de tar slut.

Miss Candyfloss Brielle Ruby Vintage Byxkjol Linne

MISS CANDYFLOSS Brielle-ruby vintage fuchsia byxkjol

Vintage, Linnemix och fickor. Vi älskar den här byxkjolen i sin fina fuchsia rosalila färg. Perfekt till de dagar då du inte vill ha kjol eller klänning men ändå vill ha något snyggt. Som vanligt är de gjorda i väldigt bra kvalité. Perfekt för alla dina äventyr.

What Katie Did Svarta långa satinhandskar

WHAT KATIE DID Svarta långa satinhandskar

Alla behöver vi ett par snygga satinhandskar. De här från What Katie Did är Onesize fits most och är klassiska operahandskar i lång modell. Passar lika bra till cocktailpartyt som att matcha med våra övriga underkläder från What Katie Did. Du kan lätt skapa den där klassiska vintage-looken med de här a la Breakfast at Tiffany’s likaväl som modernare look. Det är upp till dig vad du vill göra men vi lovar att du kommer älska dem.

What Katie Did Retro seemed fishnet tights

WHAT KATIE DID Retro seemed fishnet tights

Vi älskar what katie did’s strumpbyxor lika mycket som ni! Vi har strumpbyxor och tights i alla regnbågens färger i vår shop med klassisk söm baktill.  Nu har vi fått in härliga fishnet tights i svart som är så fina. Passa på att shoppa dina idag.

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Rulla till toppen