Vårens snyggaste i rött och svart

Collectif Dakota röd 50-tals kjol swingkjol rockabilly vintage

Nu har vi fått in två härliga röda kjolar från Collectif och en riktigt snygg Cardigan med broderat mönster med fenix-fåglar.

Äntligen är våren här och vi har fått in härliga plagg i rött och svart i storlek 34 till 50 i 50-tals och vintage-stil. Vi tycker nämligen att det är viktigt att det finns något för alla hos oss. Varesig du har xs, small, medium, large eller plus size som xxl.

Vi kommer alla i olika storlekar, längder och former och för oss på RetroRocket tycker vi inte det ska spela någon roll vilken storlek du har utan att du ska kunna välja fritt vad du än vill va på dig. Kombinationen också att matcha svart och rött är så snygg, men självklart kan du välja fritt hur du vill matcha.Men med de här snygga kläderna kommer du garanterat sticka ut ur mängden. Klicka på bilderna för att shoppa!
Collectif Dakota röd 50-tals kjol swingkjol rockabilly vintage

Dakota är en underbar a-line kjol i rött med underbart fina FICKOR. Perfekt när du vill få plats med dina nycklar eller kanske en mobiltelefon. Hon är så enkel att matcha med det mesta och kommer lätt kunna bli en ny favorit i din garderob. Vi älskar också att man kan ha en tyllkjol under för att få extra vidd.

Collectif Bettina röd 50-tals pennkjol rockabilly vintage

Bettina är en tight och snygg pennkjol med knappar hela vägen på mitten. Det är verkligen smickrande med sin passform och de stora röda knapparna på framsidan ger verkligen det där lilla extra. Baktill har den både dragkedja och slits. På med ett par strumpbyxor med röd eller svart söm och ett par klackar för den där snygga vintage, rockabilly eller retro-looken.
Collectif Charlene Fenix 50-tals cardigan vintage rockabilly

Charlene Fenix 50-tals cardigan är så snygg. Inte nog med att den håller dig varm den gör det med stil också. Den här tröjan är lagom varm för våren och sommaren. Den matchar perfekt med de röda kjolarna från Collectif, varesig du föredrar pennkjol eller swingkjol.

 

Collectif är ett brittiskt märke som gör retro, vintage och 50-tals inspirerade kläder till både henne och honom. Vi gillar verkligen Collectif och vad de står för.

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Rulla till toppen