Välkomna till nya RetroRocket

50tals kläder och Rockabilly Klänningar från RetroRocket

Äntligen är den här – RetroRocket’s nya webbshop.

Som du kanske ser så har hela shoppen fått en ny välbehövlig redesign. Både logotype och upplägg är helt sprillans nytt. Dessutom har vi en helt ny blogg där vi kommer skriva om allt som har att göra med vintage, 50-tals kläder, retro och rockabilly kläder och mycket mycket mer.

 

Allting här på RetroRocket har fått ett välförtjänt lyft och nu har även nyheter fått en egen kategori. Där kommer ni alltid kunna se de senaste 50-tals kläder och vintage och retro-inspirerat som kommit in i shoppen.

Vi har allt från klassiska swing-klänningar till tighta sexiga pennkjolar till den lilla svarta. Dessutom har vi även fina 30-40-tals toppar, vintage-inspirerade kläder med modern twist och roliga mönster och mycket mycket mer.

Vi vill att du som kund ska kunna hitta något roligt, unikt och annorlunda hos oss. Något som har det där lilla extra , den där pricken över i:et. Letar du efter en klänning med fickor där du kan få plats med en mobiltelefon eller din plånbok? Eller kanske ett par snygga jeans i 30-tals stil?

Men mycket är sig likt ändå

Vi erbjuder samma betalningsmöjligheter som tidigare – Svea Ekonomi kort och faktura och PayPal-betalningar. Dessutom fortsätter vi med snabba leveranser inom Sverige och fri frakt inom Sverige. Vi erbjuder även leverans till många länder inom EU.
Hos oss hittar du alltid ett bra utbud inom 50-tals kläder, vintage-inspirerat, roliga mönster, rockabilly kläder till både henne och honom. Vi strävar alltid att ge dig det bästa från de bästa.

Vi älskar verkligen 50-tals kläder och rockabilly kläder som inspireras av klassiska förebilder såsom Marilyn Monroe, Elvis Presley, James Dean, Jean Harlow, Bettie Page, Johnny Cash och Audrey Hepburn. Även nutida ikoner såsom Gwen Stefani, Lana Del Rey, Amy Winehouse, Slim Jim Phantom, JD Mcpherson, Bernie Dexter och Eva Eastwood och Imelda May.

Vi på RetroRocket gillar även old hollywood glamour a la 30- och 40-tal och snygga retro-inspirerade kläder som passar lika bra på kontoret till vardags och mer uppklätt på helgen. Hos oss hittar du även allt från sexiga festklänningar till snygga skjortor till bilträffen och tuffa kjolar, härliga mönstrade kläder och vintage inspirerade toppar. Vi har även en hel del underkläder som garanterat matchar stilen perfekt. Klassiska strumpbyxor med söm bak och vintage inspirerade fluffiga och fina underkjolar som ger dina kjolar rätt volym.

Missa inte att signa upp dig på vårt nyhetsbrev eller följa oss på facebook och instagram.
Välkommen till vår nya shop!

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Rulla till toppen