Vackra klänningar med fickor från vårt nya märke EvaRose

EvaRose foxy vintage 50-tals klänning

Vackra heritage och vintage-inspirerade klänningar med underbara mönster och fickor från Eva-Rose

 

Nu har vi fått in tre nya vackra klänningar i shoppen från amerikanska Eva-Rose. Alla klänningarna har dessutom det bästa av allt – fickor! För vem vill inte ha möjlighet att ha plånboken eller mobilen med sig? Med det här fina klänningarna kan du det.

Alla tre klänningarna är knälånga och sydda i högkvalitativt bomullstyg i USA, har härliga swingkjolar, fickor och dragkedja bak i ryggen. Så snygga mönster med rävar och blommor, kaktusar och sist men inte minst klassiska körsbär!

Vi rekommenderar också att den handtvättas  i 30 grader eller kemtvätt.

Frågan är bara – vilken väljer du?

 

Eva Rose Foxy klänning

EvaRose foxy vintage 50-tals klänningEvaRose foxy vintage 50-tals klänning

Snyggare än snyggast blir du garanterat i den här  vintage-inspirerad klänning från EvaRose. Den här ljuvligt fina klänningen är cremevit med ett härligt mönster med blommor och rävar, snygg v-ringning både fram och i nacke och inte för att glömma har den FICKOR!

 

Eva-Rose Cactus Vintage Klänning

EvaRose_Cactus_vintage_klanning

Fantastisk vintage och 50-tals inspirerad klänning från EvaRose. Den här underbara klänningen är vit med ett snyggt mönster med kaktusar, v-ringning både fram och i nacke och dragkedja bak och bäst av allt – FICKOR. Vi kan inte få nog av den här fina klänningen.

 

Eva-Rose Cherry Klänning

EVAROSE Rockabilly Cherries Körsbärsklänning

 

 

Fantastisk underbar och klassisk rockabilly och 50-tals inspirerad klänning från EvaRose. Den här 50-tals klänningen är svart med körsbärsmönster, v-ringning både fram och i nacke. Dessutom har den praktiska FICKOR. Vi älskar fickor – för vem vill inte ha plats för sin plånbok eller mobil? Den här välsydda 50-tals klänningen passar garanterat också både som festklänning eller varför inte på dejten?

Matcha gärna de här snygga klänningarna med en fin bolero, kofta eller varför inte ett par vintage inspirerade strumpbyxor?

 

Scroll to Top