Underbar 50-tals flamingo-klänning

LADY V LONDON Flamingo 50-tals Klänning

Nu är våren här och nya plagg i shoppen dessutom.

Först ut är den här snygga flamingo 50-tals klänningen från Lady V London med full swing-kjol och knyt i midjan.

Lady V London 50-tals flamingo klänning är helt underbar och perfekt till våren och sommarens alla äventyr. Kanske har du den på bilträff eller på sommarfest? Eller varför inte på jobbet med en söt kofta till för att piffa upp vardagen?

Den har fin urringning både fram och bak ramar in och ger det där lilla extra. Modellen är lite kortare och slutar vid knäna. Mönstret är verkligen helt underbart med flamingos, fjärilar och bladverk på ljusblå bakgrund. Garanterat en favorit i garderoben. Så älskar du flamingos är den här 50-tals flamingo klänningen verkligen något för dig.

LADY V LONDON Flamingo 50-tals Klänning

Visste ni att Lady V Londons 50-tals och vintage-inspirerade klänningar designas och tillverkas i Storbritannien? Lady V London (även kallad Lady Vintage London) har har funnits sedan 2011 och specialiserar sig på vintage, rockabilly och 50-tals inspirerat mode och då först och främst klänningar. Deras klänningar finns i storlek 36 och ända upp till plus size i storlekarna 58/60 i vissa av modellerna. Det är svårt att inte älska detta märke. De har verkligen något för alla varesig du gillar roliga mönster eller klassiska 50-tals modellen med tight midja och utställd swingkjol. Du kanske vill ha något mer modernt men med en känsla av vintage – då passar det säkerligen dig.

Själva trenden med flamingos inom pop-kulturen tillkom troligtvis 1957 när Don Featherstone designade den första plastflamingon att ha i trädgården.

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Rulla till toppen