Strumpbyxor för kurviga tjejer

WHAT KATIE DID Curve retro seemed champagne svart strumpbyxor

Äntligen är de här – strumpbyxorna från What Katie Did – Curve – för lite mer kurviga tjejer!

Vi på RetroRocket älskar What Katie Did’s strumpbyxor och blev jätteglada när de lanserade sin kollektion för lite mer kurviga tjejer – ”Curve”. Curve är gjorda för dig som är mellan 156-180 lång och har storlek 46-56 i kläder och ett låromfång på mellan 71-91 cm. Vi har nu fått in dem champagne med svart söm och champagne med lattefärgad brun söm. Vilka som blir din favorit? Kanske båda?

De här strumpbyxorna är gjorda i 15 denier nylon. De är också lite lösare vävda än de vanliga strumpbyxorna. Det innebär att det är viktigt att vara mer försiktig med dem när man tar på dem och av dem eftersom de är lite mer känsliga. För övrigt är de här strumpbyxor gjorda av en blandning av strechig nylon och elastin för bästa passform.

Strumpbyxorna är tillverkade i Italien precis som alla andra av What Katie Did’s strumpbyxor. De är menade att man ska använda dem tillsammans med strumpebandshållare. De här kommer garanterat piffa upp alla dina klänningar och kjolar och ge dig en riktigt snygg vintage, rockabilly eller retro-look. För så mycket sexigare än så här blir det knappast.

WHAT KATIE DID Curve retro seemed champagne latte strumpbyxor kurviga

WHAT KATIE DID Curve retro seemed champagne svart strumpbyxor kurviga

Här nedan hittar du dessutom storleksguiden till What Katie Did´s Curve för kurviga tjejer.

WHAT KATIE DID's Storleksguide
Storlek Din längd Lår
EU46-54 158-180 cm 71-91 cm

 

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Rulla till toppen