Snyggaste vintage-looken på kontoret (och till festen)

Collectif Karen Vintage 50-tals svart hängsle pennkjol

Äntligen är de här – de perfekta kjolarna till kontoret från Collectif.

 

Snygga business-kläder måste inte vara tråkiga. Det är enklare än du tror att hålla en retro, 50-tals och vintage-stil på kontoret. En fin prickig 50-talsklänning kan passa perfekt på kontoret med till exempel ett par snygga klackar och en skön kofta till. Men det kan vara bra att ha en basgarderob med solida färger också utan att för den delen det blir tråkigt.

Nu har vi fått in två snygga svarta kjolar från Collectif som garanterat kommer bli nya favoriter i garderoben. Allt handlar om hur du matchar dem. Du kanske väljer en mer nertonad look eller matchar du med något mer sexigt och urringat eller varför inte med något roligt mönster för att bryta av?

Collectif Cassie vintage svart swingkjol med fickor

Collectif Cassie Vintage 50-tals swingkjol

Cassie från Collectif är en härlig Swing/A-linekjol i bomull. Den här kjolen passar alla säsonger och matchar det mesta. Ett fint linne på sommaren, en härlig kofta på hösten eller varför inte ett par tjocka varma strumpbyxor på vintern. På med favoritskorna och du redo för nästan vad som helst. Dessutom har den här kjolen det allra bästa – FICKOR. Perfekt för dina nycklar, mobiltelefon eller kanske plånboken.

Collectif Karen Vintage 50-tals svart hängsle pennkjol

Collectif Karen 50-tals svart pennkjol med hängslen

Hetare än hetast. Går det? Ja, med den här snygga pennkjolen med hängslen i vintage-stil från Collectif. Sexig, sofistikerad och snygg. Allt i ett paket. Framhäver garanterat också dina kurvor på rätt sätt och ger dig en fin vintage-look. Kjolen är väldigt hög i midjan och börjar precis under byst. Hängslena är justerbara vilket gör det enkelt för dig att få den att sitta helt rätt, dessutom är den här kjolen väldigt stretchig vilket gör den superbekväm.

Scroll to Top