Snygga sommarkläder i shoppen från Collectif

Collectif nomi 50-tals shorts svarta sommarkläder

Underbara sommarkläder från collectif

Nu har vi fått in nytt från brittiska Collectif till både henne och honom. Visste ni att Collectif grundades i början av 2000-talet i Camden i London?Idag gör Collectif snygga herr- och damkläder i storlekarna XS-XXXL av riktigt fin kvalité och dessutom är de riktigt prisvärda. Vi kan inte få nog av snygga sommarkläder som passar lika bra när man behöver vara mer uppklädd som till en skön dag hemma.  Dessutom älskar vi både leopardmönster, stilrena 50-tals short och snygga skjortor i western-stil.

Collectif Nova Leopard Rockabilly Klänning

COLLECTIF Nova leopard rockabilly 50-tals klänning

Först ut är en underbar leopardmönstrad klänning. För vem kan få för mycket leopard? Vi älskar verkligen den här fina leopardklänningen som dessutom har FICKOR! Vi älskar fickor!
Dessutom är den så snygg med sitt kontrasterande bälte i svart och snygga axelband och hjärtformade urringning. Swing-kjol har den också som ger den där rätta volymen och är lika snygg med tyllkjol som utan. Den här kommer lätt kunna bli en ny favorit i din garderob och passa perfekt in med resten av dina sommarkläder.

Collectif Oscar Rodeo 50-tals western skjorta

COLLECTIF Oscar rodeo 50-tals western skjorta

En ny skjorta i 50-tals stil? Ja tack! Med snygga cowgirls, cowboys, kaktusar och ufon och med ficka på bröstet? Yes. Men då så – den här snygga skjortan finns i storlek Small till XXL i shoppen. Perfekt att matcha med dina favoritjeans eller byxor för en riktigt snygg retro, 50-tals eller rockabillystil.

Collectif nomi 50-tals shorts svarta

COLLECTIF Nomi svarta höga 50-tals shorts

Sommarens shorts-favoriter är här. Underbara svarta och höga är de också, dessutom två fickor fram, dragkedja baktill och dekorationsknappar. Det är superhöga och så enkla att matcha med det mesta. Varför inte klä upp dig med högklackat? Eller på med ett par fina ballerina-skor och bege dig till stranden mede bums. På hösten och på våren går det alldeles utmärkt att ha dessa med ett par strumpbyxor undertill. Vi älskar verkligen dem.

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Rulla till toppen