Snygga herrskjortor i 50-talsstil Collectif

Collectif 50-tals kläder herr rockabilly herrskjortor

Fixa 50-talsstilen med nya herrskjortor från Collectif

Inte för allt för längesedan lanserade Collectif sin nya herrkollektion. Nu har vi på RetroRocket fått in två riktigt snygga 50-tals inspirerade herrskjortor. Båda skjortorna är också av bomull och i fin kvalité, de har dessutom en bröstficka på höger sida samt uppvik i ärm. Med de här fina skjortorna är det lätt att få till den rätta vintage, 50-tals eller också rockabilly-stilen. Det är bara att matcha med ett par snygga jeans eller byxor, eller varför inte en snygg jacka? Vi har fått in Collectif Oscar herrskjortor i storlek S-XXL.

Collectif Oscar mörkblå 50-tals skjorta rockabilly herrskjortor

COLLECTIF Oscar mörkblå 50-tals skjorta

Den här snygga bomullskjortan i mörkblått har ett så kallat crosshatch mönster vilket vi älskar, det ger både textur och känsla till plagget och verkligen gör den också riktigt speciell.  Den här kan dessutom komma att bli en ny favorit för den är så enkel att matcha. Det spelar ingen roll om du gillar rockabilly eller vintage-stilen mest eller bara snygga skjortor, den här kommer matcha det mesta det lovar vi. Klicka här för att shoppa.

Collectif Oscar carnaby 50-tals skjorta rockabilly herrskjortor

COLLECTIF Oscar carnaby 50-tals skjorta

Inspiread av 50-talets mönster och arkitektur kommer Oscar Carnaby att lyfta vilken outfit som helst. Med den här snygga skjortan kommer du garanterat sticka ut. Så gillar du grafiska mönster så är det här garanterat något för dig. Vi älskar dessutom inte bara mönstret utan också detaljerna i form av knapparna på ärmen med uppvik och den snygga western-inspirerade fickan. Klicka här för att shoppa.

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Rulla till toppen