Nytt från Pike Brothers och What Katie Did

Pike Brother 1950 Roamer Jeans 15oz indigo rockabilly retro 50-tal

Härligt nytt både till henne och honom.

Pike Brothers 1958 Roamer jeans är baserade på ett par vintagejeans från 50-talet och What Katie Did 60-tals kaftan är inspirerad av Elizabeth Taylor och hollywood glamour. Nu har vi fått in fina kläder till både henne och honom.

WHAT KATIE DID 6o-tals vintage-beige kaftan morgonrock nytt

What Katie Did 60-tals vintage-beige kaftan

Alltså hur mycket mer glamouröst kan det bli? Den här fina kaftanen är perfekt att lounge:a runt med hemma. Underbar i sin härliga vintage-beige färg som matchar harlow strumpebandshållare alldeles perfekt. Dock är den lika snygg med svarta underkläder undertill eftersom den här halvt genomskinlig. Den passar för övrigt också lika bra att ta med på resan eftersom den tar så lite plats.

Pike Brother 1950 Roamer Jeans 15oz indigo rockabilly retro 50-tal

Pike Brothers 1958 roamer jeans

Pike Brothers 1958 Roamer jeans 15oz indigo är baserade på ett par 50-tals  vintagejeans från. De är gjorda av tjockt slitstarkt 15 oz jeanstyg och dessutom i 100% bomull. Kvalitén på de här jeansen är som med alla andra plagg från Pike Brothers – riktigt bra. Passformen är normal både i midja och ben och jeansen är i snygg indigo-blå. De har  även riktigt fina detaljer såsom knappar och nitar med zinkfinish, snygga gula sömmar, hällor för bälte och även en praktisk D-ring för att fästa plånbokskedjan i.  De är för övrigt perfekta att match med våra snygga tröjor och linnen från Pike Brothers.

PIKE BROTHERS 1937 Roamer Jeans

Pike Brothers 1937 Roamer jeans

Nu har vi äntligen fyllt på våra populära pike brothers 1937 roamer jeans. Pike Brothers Roamer Jeans är inspirerade av 1930-talets workwear-plagg och de är också jorda av tjockt slitstarkt jeanstyg i 100% bomull. Den här modellen är loosefit med raka ben och perfekta att ha hängslen till.

WHAT KATIE DID retro seemed blå strumpbyxor rockabilly vintage

What Katie Did Retro Seemed blå strumpbyxor

Ännu mer nytt med en härlig färg i shoppen, nu har vi fått in snyggt blåa strumpbyxor. Hos oss kan du välja bland regnbågens alla färger när det kommer till strumpbyxor. Vi har även fyllt på både harlow och maitresse strumpebandshållare. Klicka på bilderna för att shoppa din favorit.

WHAT KATIE DID Harlow Peach Strumpebandshållare

WHAT KATIE DID Maitresse Neuveau Girdlette Strumpebandshållare

Select your currency
EUR Euro
Rulla till toppen