Om Oss

Handplockat mode till dig!

På RetroRocket är kvalité ledordet och därför handplockar vi bara det bästa från de bästa. Hos oss hittar du 50 tals kläder, rockabilly kläder och vintage inspirerade kläder i storlek XS-XXL till både dam och herr. Alla av bra kvalité och prisvärda från våra noggrant utvalda märken. Vare sig det är en rockabilly klänning, 50 tals kjol, bowling skjorta, rockabilly jeans, retro underkläder eller en snygg topp du letar efter har vi något för dig. Du hittar även 40 tals och 60 tals inspirerade kläder hos oss och sådant som festklänningar och vardagsklänningar. Så gillar du snygga vintage, rockabilly eller 50 tals kläder har du kommit rätt.

Dessutom fraktfritt inom Sverige oavsett hur mycket du handlar för.

Frågor eller önskemål

Har du önskemål på märken eller andra produktfrågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Har du andra frågor, förslag eller bara vill säga hej kan du alltid maila oss på kontakt(at)retrorocket.se så svarar vi så fort vi kan. 

Kärlek till 50-talet

Vi är ett litet svenskt företag med basen i Löderup i sydligaste Sverige på vackra Österlen. Vi har hjärtat på rätta stället och stor kärlek till mode och då speciellt  femtiotalet, vintage, gamla Hollywood med stjärnor som Marilyn Monroe, Elvis Presley, Jean Harlow, Bettie Page och Audrey Hepburn m.fl. Dessutom älskar vi även amerikanska bilkulturen med jenkebilar och klassisk 50-tals musik och rockabilly.
Vi är ett svenskregistrerat företag som innehar F-skatt och är momsregistrerade.

Organistationsnr 8310133965

Adress:
RetroRocket
Tågarpsvägen 378
271 78 Löderup
kontakt(at)retrorocket.se
Tel: 0709 11 31 84

Scroll to Top