Om Oss

Om Oss – Handplockat mode till dig!

RetroRocket är en retro och vintage-inspirerad webbshop som älskar roliga kläder och hög kvalité. Vi har funnits sedan 2011 och brinner för det vi gör.  Vi vill att du som kund ska kunna hitta något roligt, unikt och annorlunda hos oss. Något som dessutom har det där lilla extra, den där pricken över i:et och är tillverkat med schyssta villkor.  På RetroRocket handplockar vi bara det bästa från de bästa. Hos oss hittar du underbara 50 tals kläder, snygga rockabilly kläder och vackra vintage inspirerade kläder i storlek XS-XXL till både dam och herr. Alla av bra kvalité och prisvärda från våra noggrant utvalda märken.

Vare sig det är en rockabilly klänning, 50 tals kjol, bowling skjorta, rockabilly jeans, retro underkläder eller en snygg topp du letar efter har vi något för dig. Du hittar även 40-tals och 60-tals inspirerade kläder hos oss och sådant som festklänningar och vardagsklänningar. Så gillar du dessutom snygga vintage, rockabilly eller 50 tals kläder har du kommit rätt. Vi tycker även att alla oavsett storlek ska kunna hitta något hos oss, så har du plus size eller extra small så har vi garanterat något för dig med.

Du kan betala med säkra betalningar genom swish, paypal, faktura och kort hos oss. 

Frågor eller önskemål

Har du önskemål på märken eller andra produktfrågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Har du andra frågor, förslag eller bara vill säga hej kan du alltid maila oss på kontakt(at)retrorocket.se så svarar vi så fort vi kan. 

Kärlek till 50-talet och roliga mönster

Vi är ett litet svenskt företag med basen i Löderup i sydligaste Sverige på vackra Österlen. Vi har hjärtat på rätta stället och stor kärlek till mode av bra kvalité och då speciellt  femtiotalet, vintage, gamla Hollywood med stjärnor som Marilyn Monroe, Elvis Presley, Jean Harlow, Bettie Page och Audrey Hepburn m.fl. Dessutom älskar vi även amerikanska bilkulturen med jenkebilar och klassisk 50-tals musik och rockabilly. Härliga plagg med roliga mönster som piggar upp i vardagen. Mode som är skapat under bra arbetsvillkor där man vet att de som tillverkat plaggen får lön för mödan. Vi tänker på miljön

Vi är ett svenskregistrerat företag som innehar F-skatt och är momsregistrerade.

Adress:
RetroRocket
Tågarpsvägen 378
271 78 Löderup
kontakt(at)retrorocket.se
Tel: 0709 11 31 84

Rulla till toppen