Nytt till både honom och henne i vintagestil

Collectif_rockabilly_vintage-kläder_klänningar-tshirt-1200x1200

Maj är här och vad bättre än snygga kläder i vintagestil från Collectif?

Vad sägs om en ny femtiotalsklänning  i rött med härliga vita prickar till henne? Och till honom en baseballtröja med klassiskt 50-tals tryck i vintagestil? Nu har vi fått in nyheter från Collectif i shoppen.

Vi har dessutom har vi fått in tyllkjolar i både rött, svart och vitt och söta scarfs med prickar, körsbär, gingham och härlig turkos färg. Vilken blir din nya favorit i sommar?

Collectif Dolores Polka Dot Prickig röd klänning

Collectif Dolores Prickig 50-tals klänning

Den här prickiga pennklänningen från Collectif är så snygg och smickrande klänning i härlig retro, vintage och femtiotalsstil. Dolores är verkligen en riktig klassiker i modern tappning med sina stora vita prickar och fina hjärtformade urringning.
Utöver det har den dessutom två fina röda matchande knappar fram vid den veckade bysten, elastiska puffiga ärmar och är också riktigt bekväm i sin passform. Klänningen finns också i storlek 36-50 i shoppen så klicka här eller på bilden för att läsa mer.

Collectif Jake Aloha 50-tals T-Shirt

Sköna vintage och retro-vibbar får man absolut av den här t-shirten med härligt somrigt tropiskt 50-tals tryck. Tröjan är i baseballmodell,  och har också kontrasterande halvlånga ärmar i svart matchandes den vita tröjan.  Garanterat en av sommarens måsten, klicka här eller på bilden för att läsa mer. Vi har den inne i storlek S-XXL i shoppen.

 

Collectif Maddy vit tyllkjol petticoat

Collectif Maddy 50-tals tyllkjol

Vad vore en swingkjol utan en tyllkjol under? Inte lika rolig som med en i alla fall. Den här härliga tyllkjolen finns dessutom också ,utöver vitt, i rött och svart. Det bästa är att de dessutom är one size så den passar storlek 34-46. Du kan lätt välja om du vill ha den i midjan eller längre ner mot höften beroende på längden på din klänning eller kjol. Längden på den här härliga tyllkjolen är 68.5 cm. Klicka här för att hitta din favoritfärg eller på bilden.

Nylonscarfs för alla tillfällen

Nu har vi fått in riktigt fina nylon-scarfar som är verkligen helt perfekta för din vintage, retro eller 50-tals outfit. Det är bara att hitta din favorit. Välj dessutom mellan gingham, körsbär, prickar eller härlig bardot-inspirerade pepitarutig gingham. Knyt dem i håret runt en hästsvans, eller också som en rosett eller varför inte runt halsen?

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Rulla till toppen