Vilken klänning blir din favorit? Nytt märke i shoppen

50-tals, rockabilly, vintage och 60-tals klänning

Vilken blir din favorit? Prickar, Gingham eller den lilla svarta?

Nu har vi fått in tre nya klänningar från vårt nya märke Sheen. Varesig du gillar prickar, bardot-rutigt gingham eller vill ha en tight pennklänning så hittar du det hos oss.

SHEEN Harmony svart 60-tals klänning

Underbara Sheen harmony är en underbar pennklänning i tidig 60-tals stil och kommer garanterat bli en favorit i din garderob. Den här snygga klänningen passar garanterat lika bra på dejten som på festen eller varför inte på kontoret? Säg hej till din nya fodralklänning i  60-tals stil – även kallad – den lilla svarta.

SHEEN gingham röd vintage klänning

Oh la la! Den här fina 50-tals vintage inspirerade klänningen för direkt tankarna till Brigitte Bardot och alla hennes underbara gingham-klänningar som hon bar på 50-talet. Härlig swingkjol och snygga detaljer vid bysten gör det hela ännu bättre. Dessutom är den enkel att matcha med det mesta såsom en fin kofta till kyligare kvällar eller ett par högklackade skor till festen. SHEEN svart med vita prickar 50-tals klänning

Åh så klassisk! Vi kan inte få nog av snygga prickiga klänningar! Den här snygga prickiga 50-tals klänningen är en swingklänning och med sexig hjärtformad urringning fram och fina axelband som går i ett kryss bak i ryggen. Förutom detta har den här underbara prickiga 50-tals klänningen dragkedja bak i ryggen.

Vilken blir din favorit?

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Rulla till toppen