Nytt märke i shoppen amerikanska Retrolicious

Retrolicious Greta Tropical 50-tals klänning

Retrolicious är ett vintage-inspirerat varumärke av med roliga och färggranna klänningar och kläder för den moderna vintage-entusiasten.

De har allt från vintage inspirerade swingklänningar till sexiga svarta tighta klänningar, rockabilly toppar, 40-tals knytblusar och skjortor till korta 60-tals mods-kjolar. Vi gillar att de kombinerar ljusa och färgstarka plagg med vintage inspirerad stil vilket gör dem unika och det går hand i hand med vad vi på RetroRocket tycker om och hoppas att ni gillar. Varesig du gillar mer lekfulla mönster, klassiskt 50-tal, nörd-look, katter, rymden eller letar efter något sexigt så finns det något att välja på.  Plaggen är ofta limiterade och självklart alltid välsydda och otroligt snygga. Dessutom har majoriteten av kjolarna och klänningarna fickor. För vem vill inte ha plats för sina nycklar eller mobilen? Vi kan inte få nog av plagg med fickor.

Retrolicious görs i soliga Kalifornien i USA och är ett litet företag med bra etiska principer. Dessutom är de välsydda och verkligen prisvärda.

Först ut från Retrolicious är den här snygga 50-tals klänningen – Greta Tropical 50-tals klänning.

Retrolicious Greta Tropical 50-tals klänning

Greta Tropical 50-tals klänning har ett unikt mönster med färgglada tropiska fåglar, palmer och flamingos på marinblått tyg. Sydd i USA i stretchigt bomullstyg med smickrande V-ringad urringning fram. Det matchande midjebandet ger en smickrande passform och den där tidstypiska 50-tals siluetten. Klänningen är knälång och har v-ringad nacke. Kjolen är vintage-inspirerad swingkjol med dolda fickor och dragkedja bak i rygg. Vem vill inte ha fickor på sin klänning? Perfekt när man inte kan eller vill ha väska med sig men behöver ha någonstans att förvara sin mobil eller kanske sina nycklar.

Select your currency
EUR Euro
Rulla till toppen