Nya klänningar från Miss Candyfloss

Miss Candyfloss är ett svenskt märke som är inspirerade av 40 och 50-tals mode med feminin touch. Dock gillar de även att blanda in en modern twist i det hela vilket gör plaggen unika men samtidigt väldigt funktionella. En av deras mål är att kläderna ska kunna användas länge och till och med ärvas av kommande generationer. Sådant gillar vi på RetroRocket.

Vi har nu fått in två nya snygga klänningar från Miss Candyfloss, frågan är nu bara vilken som blir din favorit?

Miss Candyfloss Parinita swing klänning 50-tals sacramento grön

MISS CANDYFLOSS Parinita 50-tals klänning

Så snygg med sin blomblads-formade urringning och sin ”Sacramento” grönblåa färg. Dessutom är klänningen perfekt till de kallare årstiderna då den är långärmad. Sedan får vi inte glömma de snygga bältet i midjan och att den har dolda fickor. För vem vill inte ha fickor på sin klänning, helt perfekt att ha sådant som nycklar eller varför inte favoritläppstiftet i?

Miss Candyfloss Danica Sun 50-tals klänning blommig vintage retro floral

MISS CANDYFLOSS Danica-Sun 50-tals klänning

Åh vi bara älskar den här fina klänningen med härlig utställd kjol och vackert blommönster. Danica har även en helt underbar urringning, knappar vid byst och ett snyggt rött bälte i midjan. Guld-färgen livar garanterat upp vilken mulen dag som helst. Dessutom passar den här dig som gillar lite längre ärm på klänningar men inte fullängd.

Select your currency
EUR Euro
Rulla till toppen