50-tals klänning med hexagon-mönster

Lady V London Hicks Hexagon 50-tals klänning rockabilly vintage hexagon-mönster

Nu har vi fått in en riktigt fin klänning som är inspirerad av tidigt 50-tal från Lady V London. Klänningen har vackert hexagon-mönster i blått, rosa och svart.

Det här är garanterat en klänning med det lilla extra som passar lika bra på festen som på kontoret. Speciellt att den ar ett underbart  hexagon-mönster. Den har fyrkantig urringning fram vid bysten och baktill i nacken och även anpassad midja med ett mjukt knyt-bälte som ger en fin siluett. Kjolen är vippig och i utställd swing-modell som passar dessutom lika bra med eller utan underkjol. Kjolen slutar vid knäet och ger  en snygg vintage look. Match gärna den också med ett par snygga stay-ups.

Hicks Hexagon-Klänning är gjord av 97% Bomull / 3% Elastan. Maskintvätt 30 grader.

Visste ni att Lady V Londons 50-tals och vintage-inspirerade klänningar designas och tillverkas i England? Lady V London (även kallad Lady Vintage London) har har funnits sedan 2011 och specialiserar sig på vintage, rockabilly och 50-tals inspirerat mode och då först och främst klänningar. Deras klänningar finns i storlek 36 och ända upp till plus size i storlekarna 58/60 i vissa av modellerna.

Det är svårt att inte älska detta märke. De har verkligen något för alla vare sig du gillar roliga mönster eller klassiska 50-tals modellen med tight midja och utställd swingkjol. Du kanske vill ha något mer modernt men med en känsla av vintage – då passar det säkerligen dig.

Lady V London Hicks Hexagon 50-tals klänning hexagon-mönster

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Rulla till toppen