Höstens snyggaste från Retrolicious

Retrolicious höstens snygaste 40-tals vintage knytblus och 60-tals randig topp rockabilly mods pinup retro

Härliga hösten är här och vi har nytt från Retrolicious

Vi har nu fått in två nya toppar i shoppen och fyllt på vår härliga Mad science vintage knytblus från underbar Retrolicious. Först ut är en underbar senapsgul 40-tals knytblus och vi har även fått in en härlig randig 60-tals topp med halvpolo-krage. Alla plaggen är tillverkade i USA och som vanligt av bra kvalité.

RETROLICIOUS 40-tals vintage senapsgul knytblusRetrolicious 40-tals vintage senapsgul knytblus

Oh la la, det här är verkligen något för 40-tals entusiasten och vintage-älskaren. En underbar knytblus i senapsgult som matchar det mesta. Varför inte matcha den med en snygg pennkjol med hängslen eller kanske en härlig röd kjol eller varför inte ett par kostymbyxor? Den här toppen passar det mesta och vi kan inte få nog av den snygga senapsgula färgen som verkligen är en av höstens finaste.

 

RETROLICIOUS Vintage svart-vit randig 60-tals toppRetrolicious Vintage randig 60-tals topp

Var det någon som sa randigt och 60-tal? Jo – vi älskar verkligen den här mods-inspirerade toppen. Den är så mjuk och följsam i kvalitén och matchar både våra roliga 60-tals kjolar från Retrolicious som både Raccoon och Foxes kjol. Vill du ha en mer formell look passar den självklart till en snygg swingkjol eller pennkjol eller kostymbyxor. Den här är verkligen en måste nu när hösten är här. Den går självklart lika bra att ha till vardags som mer uppklätt på fest.

Retrolicious Mad science vintage knytblus

Vad glada vi också blev av att fylla på vår omåttligt populära knytblus, nu finns den nämligen även i storlek XS och vi har fyllt på övriga storlekar. Matcha den gärna med vår fina kjol charlotte från Retrolicious och en skön tröja för att få höstens skönaste och snyggaste outfit. Den här toppen är så underbar och vill du sticka ut kommer du garanterat att göra det. Passa på att köpa den nu innan den försvinner igen.

Retrolicious Mad science vintage knytblus

Mer om Retrolicious

Retrolicious är ett amerikanskt vintage-inspirerat amerikanskt varumärke av med roliga och färggranna kjolar, roliga och annorlunda mönstrade klänningar och kläder för den moderna vintage-entusiasten som gillar kvalité och att sticka ut.

Rulla till toppen