Vintageinspirerade klänningar med fina mönster

DOLLY AND DOTTY Amanda lemon vintage klänning

Visst är det underbart med mönster?

Ibland vill man bara sticka ut lite extra och med våra fina vintage och härligt mönstrade klänningar kan du just det. Nu när våren nästan är här vill man gå från det lite mörka till ljusare och mer klara färger. Gärna med fina eller roliga mönster.

Vi har verkligen det i shoppen, hos oss hittar ni inte bara rockabilly klänningar utan också underbara klänningar för alla tillfällen. Här nedan kommer ett gäng exempel på några av våra favoriter, dessutom har de flesta fickor. För vem vill inte ha en fin klänning med fickor?

DOLLY AND DOTTY Amanda lemon vintage klänning

Dolly and Dotty Amanda lemon vintage klänning

Underbar klänning i ljusblå satin med härligt mönster med citroner, blommor och blad. Dessutom har den här armlösa klänningen dolda fickor. Perfekt nu när våren är på ingång och man längtar till sommaren. Hon finns i storlek 36-46 och blir din nya älskling för 599:- Klicka här eller på bilden för att läsa mer om henne.

EvaRose kaktus vintage rockabilly 50-tals klänning

Så fin armlös bommulsklänning, så välsydd i vacker 50-tals stil och med dolda fickor. Mönstret är helt underbart med kaktusar suckulenter och kaktusblommor. Vi kan verkligen inte få nog av henne och hennes fina V-ringning både fram vid byst och bak i nacken och hur välsydd hon är. Dessutom är hon tillverkad i USA.  Den här fina klänningen med underbart mönster blir din för 1049:- Klicka här eller på bilden ovan för att komma till klänningen.

Retrolicious Greta Tropical 50-tals klänning

Retrolicious Greta Tropical 50-tals klänning

Den här klänningen är perfekt för dig som gillar lite mörkare färger men ändå vill ha ett lekfullt mönster i vintage stil. Greta har också dolda fickor, vacker urringning och är verkligen helt underbar. Vem älskar inte de fina papegojorna på klänningen och palmerna och flamingos? Dessutom är hon gjord i USA. Hon blir din för 999:- klicka här eller på bilden så kan du läsa mer om henne.

Retrolicious Greta Tropical 50-tals klänning har härligt mönster

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Rulla till toppen