Håll dig varm med cardigans i vintage-stil

collectif 50-tals vintage tröjor cardigans boleros

Sköna cardigans och boleros i vintage-stil från Collectif.

 

Din perfekta vän till ljumma sommarkvällar är garanterat en av de här fina cardigans i vintage-stil från Collectif. Inte bara är de sköna utan är också enkla att matcha till det mesta. Collectif Jean Vintage Bolero finns i rött, svart och i cremevit. Den har snygga detaljer såsom dekorationsknappar i ärmslut.

Perfekt till din rockabilly-klänning eller varför inte ditt senaste vintagefynd? De piffar garanterat upp din jobbgarderob och passar så himla bra till en fin topp och en snygg pennkjol. Det är bara fantasin som sätter stopp för hur du kan matcha de här snygga tröjorna. Dessutom är de väldigt strechiga eftersom de är gjorda i 70% Akryl och 30% Lycra, så är du mellan två storlekar rekommenderar vi att du går ner en storlek. Tröjan finns i storlek S-XXL och är garanterat varm och skön.

 

Utöver de här fina tröjorna har vi även fått in en riktigt snygg vintage-inspirerad cardigan. Den är rosa, v-ringad och har knappar med pärl-effekt. Dessutom har den 3/4 ärm och ”diamond”-mönster. Perfekt över klänningar för att få den där riktigt snygga retro, 50-tals och vintage-looken.

Den här koftan är gjord i 100% bomull vilket gör att den passar utmärkt när du behöver en lite tunnare cardigan. Den finns i storlek XS-XL.

Collectif_vintage_cardigan-1

Collectif är ett brittiskt märke som har funnits sedan 2000. De gör rockabilly, vintage och retro-inspirerade klänningar och kläder såsom toppar, tröjor, kjolar, byxor och skjortor m.m. Mycket är inspirerat av 40-talet och 50-talet men man kan även se influencer av moderna mönster och passform. Collectif’s kläder är etiskt tillverkade i europa och mellanöstern och de strävar hela tiden efter att hålla hög kvalité i alla sina led. Det gillar vi och vi gillar Collectif och vi hoppas att ni ska gilla dem lika mycket som vi gör.

Rulla till toppen