”Guaranteed to turn heads!” Glamour Bunny

Glamour Bunny Daisy Vinröd 50-tals pennklänning

Äntligen – Glamour Bunny finns åter hos oss på RetroRocket!

Sexigt, sofistikerat och snyggt – det kan man summera Glamour Bunny med. Glamour Bunny startades 2008 i Storbritannien och numera har de sin bas i Nederländerna. Glamour Bunny’s klänningar är gjorda av fin kvalité för bästa passform och gjorda för att hålla.
Deras plagg är ofta färgglada, har snygga detaljer och är väldigt smickrande och passar både som jobbklänning och till fest.

Vi på RetroRocket har alltid älskat deras plagg och deras öga för detaljer. Deras klänningar har synts på bland annat Dita Von Teese och flera pinup-tjejer inom vintage, retro och rockabilly-kulturen såsom Gia Genevieve, Pinup-doll Ashley Marie och nu senast modellar Sam Elson även mer känd på instagram som blossomsandbuttercups som modellar deras nya höstkollektion. Vi är så glada att vi nu fått in två riktigt snygga klänningar som sitter som ett smäck. Vare sig du gillar mer urringat eller hög nacke på dina klänningar så kommer de här snygga power-klänningarna verkligen att göra att du sticker ut från mängden, samtidigt som att du håller retro, rockabilly eller vintage-stilen.

Glamour Bunny Daisy Vinröd 50-tals pennklänning

GLAMOUR BUNNY Daisy 50-tals pennklänning

Daisy är en snygg vinröd vintageinspirerad pennklänning i 50-tals modell av riktigt bra kvalité från Glamour Bunny. Vad mer kan man önska sig? Jo, den här klänningen är riktigt tight i modellen och framhäver dessutom garanterat dina kurvor på helt rätt sätt. Det här är verkligen en riktigt power-klänning som passar lika bra på kontoret som till festen.

Glamour Bunny Nicole 50-tals pennklänning

GLAMOUR BUNNY Nicole lila 50-tals pennklänning

Underbara Nicole i härligt djuplila med så snygga detaljer och som framhäver dina kurvor på helt rätt sätt. Den här finna pennklänningen i femtiotalsstil kanske blir din nya favorit? För vem kan inte älska den här klänningen? Så sexig och dessutom så fin i kvalitén. Oh la la säger vi bara…

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Rulla till toppen