Fickor, pastell och prickar – nya klänningar

50tals klänningar vintage retro rockabilly kläder prickar

Nya klänningar i shoppen – fickor, pastell, prickar och härlig satin

 

Nu har vi fått i nytt i shoppen både från Dolly and Dotty och Collectif. Alla swing-klänningarna har dessutom fickor – vilket är helt underbart för oss som gillar att ha nycklar och mobilen i fickan. Det är så praktiskt. Tre av klänningarna är enfärgade i ljusblå, advokado-grönt och fint mörkblått. De andra två har båda helt underbart vita prickar, så det är bara att välja om du föredrar mintgrönt med vita prickar eller klassisk röd med vita prickar.

COLLECTIF Caterina ljusgrön vintage skjortklänning

Collectif Caterina grön vintage 50-tals skjortklänning

Den här skjortklänningen är helt underbar och ett måste för vintage och femtiotals-entusiasten. Den här klänningen har dessutom fickor, ett snyggt bälte i midjan, härlig utställd kjol – perfekt att ha tyllkjol under och sist men inte minst bruna knappar med underbara detaljer.

COLLECTIF Wanda ljusblå 50-tals klänning

COLLECTIF Wanda ljusblå 50-tals klänning

Så snygg, så tight, så rätt och så ljusblå och pastellig. Den här fina klänningen har hjärtformade knappar vid bysten, halterneck-knyt i nacken, textur på tyget och alldeles alldeles…underbar!

DOLLY AND DOTTY Amanda mintgrön polkadot prickig klänning prickar

DOLLY AND DOTTY Amanda mintgrön polkadot klänning

Klassiskt femtiotal – underbar swing-kjol perfekt att ha en tyllkjol under. Det kan knappast bli bättre – eller jo – den har faktiskt fickor också och inte för att glömma – prickar.

DOLLY AND DOTTY Claudia satin mörkblå 50-tals klänning

DOLLY AND DOTTY Claudia satin mörkblå 50-tals klänning

Åh vilket tyg, härlig satin som faller så fint, dessutom en helt underbar kjol med fickor. Den är så himla klassisk i sin härliga hjärtformade urringning dessutom. Perfekt uppklätt på fest eller varför inte bara på kontoret?

DOLLY AND DOTTY Amanda röd polkadot prickig klänning prickar

DOLLY AND DOTTY Amanda röd polkadot klänning

Kan du inte få nog av prickar – eller letar du efter den mest klassiska och ikoniska 50-tals klänningen? Då är den här något för dig. Amandra är en underbar swing-klänning med dold dragkedja bak i rygg och är dessutom helt perfekt att ha tyllkjol under. Vi älskar den lika mycket i röd som vi gör i mintgrön och ja – du gissade helt rätt – den har FICKOR – för vem vill inte ha plats med sin mobil, ett par nycklar eller ett läppstift eller två?

 

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Rulla till toppen