Etiskt återbrukat material – nytt märke i shoppen Love Ur Look

LOVE UR LOOK Vintage vykort 50-tals skjortklänning etiskt återbrukat

Säg hej till vårt nya märke – Love Ur Look. Etiskt tillverkat och återbrukat material.

Love Ur Looks kläder och klänningar är etiskt tillverkade och de använder sig av 70% av återbrukat material. Även sådant som knappar och överblivna tyger används som annars bara skulle hamna på stora soptippar i Indien.

Detta i sin tur gör att det kan vara små skillnader mellan storlek på knapparna, eller en liten nyansskillnad på ut och insidan av plagget. Plaggen färgas också med färg från växtriket för så lite miljöpåverkan som möjligt. Det här i sin tur gör att varje plagg blir unikt, hållbart och skapar karaktär.

Det tycker vi på RetroRocket går i linje med vår filosofi. Vi älskar dessutom verkligen hur Love Ur Look lägger tid på varenda detalj på sina plagg. De ser också till att allting är 100% rätt både när det kommer till hållbarhet och miljö och design och bekvämlighet.

Ni lär få se fler fina klänningar och kläder från dem hos oss i framtiden. För vem vill inte ha en hållbar klänning som är bra för miljön?

LOVE UR LOOK Vintage vykort 50-tals skjortklänning etiskt återbrukat

LOVE UR LOOK Vintage vykort 50-tals skjortklänning

Först ut från vårt nya märke. Den här fina klänningen är en 50-tals inspirerad klänning i skjortmodell med vintage vykort-mönster från brittiska Love Ur Look.

Den här underbara skjortklänningen är tillverkad av 100% bomull och är gjord av återbrukat material vilket innebär att den här klänningen är verkligen hållbart mode.

Klänningen är fint ljusblå med rött, blått och gröna nyanser i trycket. Den har dessutom bälte i midjan och knappar framtill och klassisk skjortkrage och fina ärmar med uppvik.  Dessutom har den härliga och stora FICKOR. Vad mer kan man begära?

Du kommer verkligen att stormtrivas i den här fina klänningen. Vi älskar den på alla sätt och vis. Klänningen har också en klassisk swing-kjol som går precis nedanför knäet och dragkedja i sidan. Varför inte ha en fin tyllkjol undertill för mer volym.

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Rulla till toppen