Dinousaurier och skotsk-rutigt från Dolly and Dotty

Dolly and Dotty Annie Retro Check Tartan Swing klänning

Nu har vi fått in två nya plagg från brittiska Dolly and Dotty. En härlig kjol med förhistoriskt mönster med fickor och även en underbar skotskrutig 50-tals klänning med fint bälte i midjan.

Dolly and Dotty Annie Retro Check Tartan Swing klänning

DOLLY AND DOTTY Annie retro check tartan klänning

Så klassisk femtiotal, vår underbara klänning från Dolly och Dotty är gjord i 100% bomull och med fina detaljer såsom bälte i midjan och härlig plissserad swingkjol. Underbar på hösten med en skön cardigan till eller på sommaren eftersom den är gjord i mjukt luftigt bomullstyg.  Klänningen passar både till vardags lika väl som en kväll ute på stan.

På med ett par boots så får du genast en lite punkig stil eller om du föredrar 50-tals stilen så är det bara att matcha med ett par snygga strumpbyxor med söm och ett par fina högklackade skor.

Dolly and Dotty Carolyn dinousarie swingkjol

DOLLY AND DOTTY Carolyn dinosaurie swingkjol

Gillar du förhistoriska saker såsom dinosaurier? Kanske du älskar roliga mönster? Carolyn är en 50-tals inspirerad plisserad kjol gjord i glansigt polyester-tyg med FICKOR. Den här kjolen livar garanterat upp vilken outfit som helst och kan lätt bli en snackis. För helt ärligt – vem gillar inte dinosaurier?

 

Dolly and dotty är ett engelskt märke som gör fina retro och vintage-inspirerade kläder och klänningar till henne. Vi gillar deras fina kvalité och deras underbart smickrande modeller.

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Rulla till toppen