Lady V London Navy Sailor 50-tals Klänning

Ahoy Sailor! Snygg 50-tals sailor klänning i shoppen

Sommar sol och en dag vid havet. Behövs det mer?

Knappast – eller jo – en fin sailor klänning från Lady V London. Vintage inspirerad sailor klänning med nautiskt tema i marinblått med snygga vita ankare.

Det är svårt att inte älska Lady V Londons 50-tals, vintage och rockabilly klänningar. Vi älskar verkligen den här modellen med sin fina runda urringning framtill och flirtiga V-ringning bak och härliga swingkjol. Dessutom är det hur fint som helst med bältet i midjan som ger dig en klassisk 50-tals siluett.

Lady V London Navy Sailor 50-tals Klänning

Klänningen är knälång och finns i storlek UK8(36) till storlek UK20 (48).  Dessutom är den tillverkad i mjukt bomullstyg i England precis som alla andra av Lady V Londons klänningar. Du kommer garanterat bli en succé i den här fina klänningen såväl på festen, bilträffen eller varför inte på en solig strand? Matcha gärna med ett par fina strumpbyxor från What Katie Did eller varför inte en fin tyllkjol för mer vidd.

Lady V London Navy Sailor 50-tals Klänning

Så kasta loss och shoppa vår fina nya klänning från Lady V London för 799:- . Klicka här. Eller varför inte shoppa någon av våra andra fina klänningar? du hittar garanterat en favorit hos oss.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *