Vårfina 60-tals kjolar och 50-tals toppar

Retrolicious Isabel 50tals topp 60tals kjol skater

Nu har vi fått in härliga vårfina 60-tals kjolar och 50-tals toppar från Retrolicious

Älskar du roliga mönster och pigga färger? Gillar du 60-tals kjolar eller 50-tals toppar? Då är de här något för dig!
Vi älskar amerikanska Retrolicious och deras vintage, 50-tals och 60-tals inspirerade plagg. Vi älskar även att deras plagg är av så fin kvalité och att de är gjorda i USA. För vem vill inte ha de här underbara kläderna? De kommer garanterat pigga upp vilken grå dag som helst och ge dig härliga vårkänslor.

 

Retrolicious Isabel 50tals topp mint

RETROLICIOUS Isabel mint 50-tals topp

Underbara Isabel är en 50-tals topp i mint-färg i skönt strechigt tunt tyg. Den för oss direkt tankarna till old hollywood och sexig pinup-look som Marilyn Monroe, Rita Hayworth, Jayne Mansfield m.fl. hade. Den har dessutom en veckad urringning framtill och en fyrkantig urringning i nacken och är kortärmad. Matcha gärna de här topparna med någon av våra 60-tals kjolar från Retrolicious.

 

Retrolicious Isabel 50tals topp röd

RETROLICIOUS Isabel röd 50-tals topp

Isabel röd 50-tals topp är en snygg topp i skönt strechigt tunt tyg i samma modell som den i mint. Precis som mint-toppen för den direkt tankarna till old hollywood och sexig pinup-look som Marilyn Monroe, Jean Harlow, Bettie Page m.fl. Den har också en snygg veckad urringning framtill och en fyrkantig urringning i nacken och är kortärmad. Den är perfekt att matcha med någon av våra 60-tals kjolar från Retrolicious.

Retrolicious Foxes skater 60-tals kjol mods

RETROLICIOUS Foxes skater 60-tals kjol

Den här kjolen i skön retro-stil från amerikanska Retrolicious är gjord i ett unikt mönster med söta rävar på beiget tyg. Den piggar garanterat upp det mesta och har resårband i midjan för bästa passform och dold dragkedja. Kjolen är dessutom gjord i snygg 60-tals modell vilket innebär att den slutar ovanför knäna och har hög midja.

 

Retrolicious Racoon skater 60-tals kjol mods

RETROLICIOUS Racoon skater 60-tals kjol

Den här underbara kjolen i snygg vintage-stil från amerikanska Retrolicious är gjord i ett exklusivt mönster med söta tvättbjörnar på teal-blått tyg. Den piggar sannerligen upp det mesta och har resårband baktill och dold dragkedja för bästa bekvämlighet. Kjolen är dessutom gjord i 60-tals modell vilket innebär att den slutar ovanför knäna och har hög midja.

 

Rulla till toppen